Αποστολή – Παράδοση – Επιστροφή προϊόντος

Speedex courier
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω της Speedex courier σε όλη την Ελλάδα στην πόρτα σας.
 
Η χρέωση των μεταφορικών μέσω της Speedex courier διαμορφώνεται στα 3 ευρώ για πακέτα έως 4 κιλά + 0,9 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να παραγγέλλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να τα πληρώσετε κατά την παράδοση στο courier. Η χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής από την εταιρεία courier είναι 3 ευρώ + ΦΠΑ 24%.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ώρα υποβολής της αγοράς. Έπειτα τα προϊόντα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στο courier σε χρόνους ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε περίπτωση έλλειψης, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, υπολογίζετε χρόνο παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 20 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  • Αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε πρόβλημα με το προϊόν που αγοράσατε (π.χ. λάθος τύπος κλπ.) και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως όταν τα παραλάβατε, να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα, ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή. Επίσης, να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.
  • Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.


Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

X