ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ

Η ποιότητα των προϊόντων μας ξεκινά πάντα από τα πρώτα στάδια της ζωής του φυτού, έτσι εμείς δημιουργούμε δυνατά έμβρυα από μοσχεύματα τα οποία
προέρχονται από ενήλικα φυτά που μας έδωσαν της κατάλληλες αναλύσεις. Αφού τα μοσχεύματα γίνουν φυτά κάνουμε την εγκατάσταση τους στους αγρούς μας και από τον πρώτο κιόλας μήνα ξεκινά η φροντίδα τους.

Εκτός από το υψόμετρο, τις κλιματικές συνθήκες και τις εδαφικές ιδιότητες είναι πολύ σημαντική η φροντίδα που δέχονται τα φυτά για να είναι υγιή και δυνατά, έτσι από την εγκατάστασή τους μέχρι και την συγκομιδή τους περνάμε ένα – ένα τα φυτά καθαρίζοντας και ελέγχοντας για την σωστή ανάπτυξή τους χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα.

Η συγκομιδή τους γίνεται μόνο όταν η καλλιέργεια ωριμάσει τελείως έτσι ώστε να μας δώσουν τις θρεπτικές και αρωματικές τους ουσίες στο έπακρο. Τα αρωματικά φυτά μετά την συγκομιδή, μεταφέρονται σε σκιερό μέρος και παραμένουν εκεί έχρι να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο διατηρώντας όλα τα αρώματα τους, τα αιθέρια έλαια τους και φυσικά το πανέμορφο χρώμα τους.

Τέλος προσπαθούμε να συσκευάζουμε τα προϊόντα μας όπως μας τα προσφέρει η μητέρα φύση και με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία.

X