Καλως ηρθατε στην Γευση Βουνου!

Είμαστε μια γεωργική επιχείρηση που παράγουμε, συσκευάζουμε και προωθούμε τα προϊόντα μας. Τα χωράφια μας βρίσκονται στον Βατόλακκο Γρεβενών και σε υψόμετρο 600 μέτρων.

Η ιδέα μας ξεκίνησε να γίνετε πράξη όταν η γιαγιά Μαγδαλινή μας αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για να γίνουν τα προϊόντα μας ασυναγώνιστα, το μυστικό αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από την αγάπη και τον σεβασμό στην φύση και στα δώρα που μας προσφέρει. Κάθε ανθός, κάθε κλαδάκι, κάθε ρίζα
είναι για εμάς ένα δώρο της φύσης που μας χαρίζετε απλόχερα. Έτσι τα προϊόντα μας είναι αγνά χωρίς φάρμακα, χημικές ουσίες και αρώματα, τα στεγνώνουμε με φυσικό τρόπο στην σκιά διατηρώντας όλα τα αρώματα τους και την υψηλή ποιότητά τους. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την αρχική τους μορφή, όπως μας τα προσφέρει η μητέρα φύση, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία πριν την συσκευασία τους.

Έτσι, σήμερα καλλιεργούμε βιολογική ρίγανη, βιολογικό τσάι του βουνού, βιολογικό φασκόμηλο και άλλα αρωματικά επίσης βιολογικής καλλιέργειας και άριστης ποιότητας εστιάζοντας πάντα στην αγνότητα και στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων μας.

Ο σκοπός της Γεύση Βουνού είναι να παντρέψει τις Ελληνικές γεύσεις με νέα μοντέλα τυποποίησης και ποιοτικού ελέγχου. Έτσι, αφού εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας το δεύτερο βήμα είναι να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, κάνοντας γνωστή την μοναδικότητα που κρύβει μέσα της αυτή η μικρή χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα.

Παραγωγός της επιχείρησης είναι ο Βασίλης Καραπάς. Γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1994 και σπούδασε στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Ασχολείται από μικρός με την γεωργία καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή, την συσκευασία και την προώθηση αγροτικών, βιολογικών  προϊόντων υψηλής ποιότητας .

X